Support the project 

Hoe kunt u ons concreet steunen?

Wij rekenen vooreerst op een massale morele steun van de ganse event sector. Wij verwachten dat u samen met ‘’The Promise’’ een langdurige oplossing wilt brengen aan de NO SHOW problematiek. Alleen indien we ons massaal inzetten om de huidige situatie te veranderen, komt een een langdurige kentering.

U kunt lid worden van deze vereniging waardoor uw bedrijf expliciet aangeeft een oplossing te willen bieden voor het no show probleem. Een stuk engagement en blijk van duurzaam en ethisch ondernemen.

Voor een bedrag van 1500€ wordt u Gold member, en mag uw bedrijf het “Spoilman”-logo voor meer dan 5 events per jaar gebruiken. Voor 1000€ haalt u een Silver membership, goed voor maximaal 5 events per jaar en voor 500€ wordt u Bronze member en is het “Spoilman”-logo voor één event beschikbaar. Alle members krijgen bovendien extra visibiliteit.

Wil u graag intekenen? Klik dan hier.

Wens je je steun te verlenen aan The Promise ?

Mail ons op dontspoiltheparty.org, en wordt Bronze, silver of Gold member in voorverkoop.
In deze startfase is het belangrijk de nodige middelen te verzamelen voor de verdere opstart..

De operationele fase zal later dit voorjaar van start gaan.
Voeg je e-mail in de rubriek voor onze newsletter, en we houden je op de hoogte van de verdere evolutie van het project.

Wens je deel uit te maken van de werkgroep ?
Stuur ons een mailtje met jouw motivatie, we kunnen alle input en hulp gebruiken voor de uitwerking van diverse aspecten.
The promise is samengesteld uit een groep mensen die zich belangeloos inzetten voor duurzaam ondernemerschap in onze sector.

Stuur de link van de website en het filmpje door naar alle bedrijven en actoren in de sector!